Van der Linden
De Echte Bakker

Welkom

Echte Bakker van der Linden bestaat al meer dan 60 jaar. In 1950 beginnen Klaas van der Linden en Klara de Wit met een bakkerij en een winkel aan de Breestraat 18 in Westmaas. In 1975 nemen Rijk, Lenie en Cees van der Linden de bakkerij en de winkel over en gaan door met het opbouwen van een mooi ambachtelijk bedrijf. Inmiddels hebben zij winkels in Westmaas, Oud-Beijerland, Mijnsheerenland en Zuid-Beijerland. 

Dagelijks leveren de bakkers van Van der Linden topkwaliteit in brood en banket. Omdat de kwaliteit zo hoog in het vaandel staat, schenken zij veel aandacht aan de kwaliteit van de grondstoffen. De producten zijn gegarandeerd dagvers; dus 's nachts gebakken, 's morgens in de winkel.

Al 34 jaar zijn wij aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Niet elke bakker mag zich een Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en je moet voldoen aan strenge eisen.

 

Onze bakkers en onze winkelmedewerksters moeten zich het hele jaar door bewijzen dat ze keurmerk-waardig zijn. Zowel onze producten als onze winkels worden regelmatig onverwachts beoordeeld.

 

Al 33 jaar draaien wij in de top van het Echte Bakkersgilde mee. Vele prijzen verder behaalde wij dit jaar de titel Beste Echte Bakker van Zuid-Holland met productkwaliteit.

Van der Linden, De Echte Bakker

Bakkerij en winkel Westmaas
Breestraat 18

Winkel Mijnsheerenland
Wilhelminastraat 20

Winkel Oud-Beijerland
Winkel centrum Beijerse Hof 11 

Winkel Zuid-Beijerland 
Gravin Sabinastraat 56